Jump to content
Cover for Konsten att skapa en zombie
Isbn: 978-91-8751-380-0
Publisher: Fri Tanke Förlag
Category:
Fantasy & Sci-Fi Art, music, theatre, film
Accessible since: September 2019

E-book

Konsten att skapa en zombie

Jakten på metoder för att ta kontrollen över andra människors kroppar och psyken har pågått i årtusenden. Den rymmer allt från den sövande honung som fällde Pompejus den stores armé till den haitiska vodouns speciella brygder. Nu har Frank Swain – mannen bakom Science Punk – anslutit sig till sökandet och hittat resultaten av verklighetens zombieforskning:

hemliga agenter som ger sina måltavlor zombifierande drogerparasiter som driver sina värdar att begå självmord eller byta könett livselixir gömt i en målning från 1700-talet

Konsten att skapa en zombie är en svindlande och underhållande berättelse om osannolik vetenskap, och den liknar inget som du läst förut.
 

”Att läsa Frank Swains fängslande bok Konsten att skapa en zombie är som att läsa en facklitterär version av en Stephen King-roman – man fortsätter läsa hela natten, med gåshud och ljuset tänt.”

Michael Shermer, författare till bästsäljaren The Believing Brain

”Den här underbart makabra berättelsen utforskar verkligheten bakom zombiemyten … Frank Swains innehållsrika och fascinerande bok är en mäktig prestation.”

Lewis Dartnell, forskare vid University of Leicester och författare till Life in the UniverseLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone