Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strategier för att stimulera barnets emotionella och intellektuella utveckling
Isbn: 978-91-9850-815-4
Förlag: Akademius Förlag
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: juni 2019
Uppläsare: Linda Norgren

Ljudbok

Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strategier för att stimulera barnets emotionella och intellektuella utveckling

I den här banbrytande boken erbjuder neuropsykiatriken Daniel J. Siegel och föräldraskapsexperten Tina Payne Bryson 12 nyckelstrategier för att stimulera barnets emotionella och intellektuella utveckling och som leder till lugnare och gladare barn. Författarna förklarar hur nervbanorna i barnets hjärna är kopplade och hur man kan hjälpa barnet lösa dess dagliga utmaningar.
Övervåningens hjärna, som fattar beslut och balanserar känslor, är inte färdigutvecklad förrän vid 25-årsåldern. Och särskilt hos små barn tenderar den högra hjärnhalvan med sina känslor att ta kommandot över den logiska, vänstra hjärnhalvan. Inte undrar på att barn får frispel, slåss eller sitter tysta och tjurar. 
Genom att tillämpa de här upptäckterna i det dagliga föräldraskapet kan du omvandla varje utbrott, gräl eller rädsla till en möjlighet att integrera ditt barns hjärna och främja en positiv utveckling.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone