Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En man av stil och smak
Isbn: 978-87-1196-458-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: december 2018
Uppläsare: Anders Fager
Length: 9 timmar 21 minuter

Ljudbok

En man av stil och smak

"En man av stil och smak" är en rysande skräckhistoria där det moderna Stockholms öde står på spel och den fristående fortsättningen på "Jag såg henne idag i receptionen".

CeO Molin skulle kunna vara en av killarna i Akademien. Eller i Snabba Cash. Han är bibliotekarie vid Kungliga Biblioteket, men också gentlemannatjuv och en beryktad playboy. CeO har tidigare levt ett rikt liv med stort umgänge och extravaganta fester i sin paradvåning mitt i centrala Stockholm. Men den välpolerade ytan skrapas sakta men säkert bort och hans förflutna börjar komma ikapp honom. Det är bara en tidsfråga innan CeO kan knytas till bokstölderna på sin arbetsplats och farorna hopar sig när han dessutom hotas av dunkla makter som slåss om kontrollen över hans liv – och död.

Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skräckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager även för teater, spel och TV. Karaktäristiskt för hans berättande är samtidsskildringar som kantas av skräckromantik och som inte allt för sällan utmanar konventionerna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone