Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nikkis dagbok #9: Berättelser om en (INTE SÅ TÖNTIG) dramaqueen
Isbn: 978-91-7701-783-7
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Nikkis dagbok #9: Berättelser om en (INTE SÅ TÖNTIG) dramaqueen

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen

En viss översittartjej i skolan – hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« – har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser.
Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister!
Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien.

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone