Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kärlek vid världens ände/Allt för lyckan
Isbn: 978-91-5070-791-5
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2013

E-bok

Kärlek vid världens ände/Allt för lyckan

Kärlek vid världens ände

Sökes av tvillingar: en mamma!
Doktor Abbey Bateman hoppades förtvivlat att hennes nya jobb skulle bli en ny start i livet. Vad hon inte räknat med var att behöva arbeta sida vid sida med sin rival från läkarutbildningen, Joshua Ackles.

Joshua är nu ensamstående pappa till underbara små tvillingar och det dröjer inte länge förrän Abbey faller handlöst för både honom och barnen. Den lilla familjen får henne att känna en glädje hon inte trodde hon skulle få känna igen. Det finns bara en hake: Abbey vill ha dem i sitt liv för alltid, men är Joshua verkligen beredd att ge henne det löftet ...?

Allt för lyckan

Det blir förstås en stor chock för Abby när presidentens gravida fru kommer in på hennes akutavdelning efter att vattnet gått flera veckor för tidigt. Lika chockartat blir det att presidentfrun inte bara har en massa säkerhetspersonal med sig utan också Luke Storm, den enda man Abby någonsin älskat.

För fem år sedan skildes de som vänner – nej, mer än vänner – då Abby ville ha barn och Luke inte kunde ge henne det. Fast nu har hon en liten son och snart visar det sig att känslorna mellan Abby och Luke fortfarande finns kvar. Men kan de verkligen bara ta vid där de slutade ...



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone