Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Veckovis
Isbn: 978-91-9787-164-8
Förlag: LOR production
Kategori:
Religion
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Veckovis

En stilla stund i veckan är grundidén bakom denna bok, som består av vardagsnära texter om livet. De femtiotvå fristående avsnitten är både uppmuntrande och utmanande. De erbjuder reflektioner både om livet i allmänhet och om dess djupare mening. Iakttagelser från vardagen kombineras med tankar om vad som är viktigt här i livet.

Veckovis ger med enkelt språk och lättillgängliga formuleringar en befriande bild av vad kristen tro är. Varje text leder fram till ”Veckans tillämpning”, en praktisk slutsats som utmanar till konkret handling för att göra livet lite lättare.

Alla avsnitt har illustrationer av olika slag, de flesta i fullfärg.

Veckovis är den andra boken av tre i serien ”en VäxaBok”. De övriga två är Händelsevis och Bibelvis – om att växa och studera.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till "Praktisk tro" på YouTube.

Recensioner
Vad fann jag? Jo, en levnadsvisdom som på ett vardagsnära sätt speglade mitt eget liv. Det var författarnas intention, för i sitt förord skriver de: ”Vi hoppas att du känner igen dej när du speglar dej i den här boken”. Jag är övertygad om att varje läsare av denna bok kommer att göra samma erfarenhet. /Dagen

Tanken är att läsaren fritt skall bläddra, utan att kronologiskt följa de olika veckonumren. Bilder och iakttagelser är valda och hållna i en medvetet lättsam, vardaglig ton. /Bibliotekstjänst

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone