Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I faraos skugga
Isbn: 978-91-8092-166-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

I faraos skugga

När Motståndsrörelsen kallar till videokonferens på Mauritius tror Dexter, Thomas och Nikita att de ska få bli en del av morfars kamp mot Kostroff och hans rymdvärldsbygge. Men handlingen tar en oväntad vändning då den nya karaktären Julia (Kostroffs dotter) plötsligt dyker upp som från ingenstans. Äventyret bär vidare till det historiska Egypten där Nya Världens topphemliga möte snart ska äga rum. Supersoldaterna 1897 och 1950 jagar återigen Dexter, men ska de lyckas motstå sitt stora sötsaksbegär?

Så fortsätter Dexter Olssons spännande jorden-runt-äventyr tillsammans med talande djur och färgstarka vänner. Under Dexters fartfyllda resa bjuds läsaren på många goda skratt och lär sig fakta om världens länder.

DEXTER OLSSON har på kort tid blivit en av Sveriges mest lästa spänningsromaner för barn & ungdom (+50 000 läsare) och släpps nu i en efterlängtad och uppdaterad nyutgåva. I Faraos skugga (fd Fångar i Luxor) är den tredje boken i Michael Wianders tokroliga och faktaspäckade Jules Verne-äventyr som tagit det svenska folket med storm.

Det händer jättemycket hela tiden! Artemis 9 år
Varje del blir bara bättre och bättre. Levi 10 år
En berg- och dalbanebok! William 12 år


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone