Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Boneyard 1, del 2 Vietnam '66
Isbn: 978-91-9864-085-4
Förlag: Warrior Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Samhälle & politik Historia
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Boneyard 1, del 2 Vietnam '66

  På en helt annan plats, samma tid i Sverige, i Värmland bor Evald, med fru och ungar, med mycket nationalsocialister i krokarna. Kanske inte världens laglydigaste människa, och gift med en halvjudinna, kort sagt. Ett väldigt opassande läge. Det vore en grav överdrift att påstå att Evald eller någon i familjen uppskattar nationalsocialisterna i bygden. Och dem problem WW2 gav befolkningen, genom ransonering, och så vidare.  Vissa verkliga, nu levande eller avlidna, personer finns med i berättelsen, men där namn, plats, och så vidare bytts ut. Människor som upplevt det värsta en människa kan uppleva, se eller tvingas göra mot en annan människa. Människor med minnen dem aldrig kan dela med sig av. För att citera en av dessa människor:

 

"Man kan inte förstå, eller ta till sig, det om man inte självt upplevt det. vår dåvarande verklighet, det har påverkat oss för all framtid. Du skulle ha fått ett nervsammanbrott."

 

   Texten är baserad på historiskt korrekta fakta tidsmässigt. De faktiska historiska kontaktytorna, de politiska besluten, vissa nyckelindivider i handlingen, har hänt, har levt, och lämnat ett historiskt avtryck. En fullt möjlig, men delvis fiktiv, handling när det begav sig. Karaktärerna må vara påhittad, men inte det grundläggande historiska förloppet, Handlingen är noga invävd in i i 1930 - 1950 talets blodiga historia...


NOT FOR SALE OR DISTRIBUTION WITHIN
RUSSIAN FEDERATION, BELARUS,
IRAN OR PEOPLES REPUBLIC OF CHINA.
EVERY SALE OR DISTRIBUTION INTO THESE
REGIONS ARE REGARDED AS AN
CRIMINAL ACT.




Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone