Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Morden i Sigtuna
Isbn: 978-91-7829-286-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Morden i Sigtuna

Snön hade virvlat in och lagt sig i ett tjockt lager på kroppen som hängde i den gamla ruinen. Det var julaftonsmorgon, och ännu vilade lugnet över Sigtuna. En vecka senare skakade en förödande explosion det lilla samhället.

När två vanliga medelålders Sigtunabor, av nyfikenhet börjar nysta i händelserna hade de aldrig kunnat drömma om den fara de skulle försätta sig själva och sina familjer i.

Deras efterforskningar leder dem till ett flyktingboende där flera unga kvinnor försvunnit spårlöst. Är det flickornas släktingar som hämtat dem eller har de förts bort mot sin vilja, och vad har dessa unga kvinnors öde med den mördade Sigtunabon att göra?


Tillsammans med en ung kvinna som lämnat flyktingboendet i rädsla för att bli bortförd, tar de med risk för sina egna liv upp jakten på en mycket större och farligare organiserad liga än de någonsin kunnat tro. Men deras intresse för mordutredningen och de försvunna flickorna har inte undgått gärningsmännen, som inte hyser några medel när det gäller att sopa igen spåren efter sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone