Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den dömdas rop: Del 2 - Viljans väg
Isbn: 978-87-2609-466-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 6 timmar 5 minuter

Ljudbok

Den dömdas rop: Del 2 - Viljans väg

'Förstår du inte att det du försöker göra är hopplöst. Du sätter bara griller i huvudet på Marie. Du får henne att hoppas på något som är omöjligt. Du är naiv och inbillar dig att du ska klara av det polisen inte klarar av. De har bevis för hennes skuld, har du inte förstått det? Om du låter Marie vara ifred kanske hon återhämtar sig. Då kan hon friskförklaras.'

Mordet på Jörgen är inte närmare sin lösning, och Kristina Bergstrand har svårt att finna ledtråden som ska föra henne och hennes partner Simon Eriksson vidare i fallet. Men plötsligt hittar Kristina en öppning i fallet, ska hon lyckas där polisen misslyckats? Snart visar det sig att den sanning hon sökt efter är den som kommer orsaka henne mest smärta, och samtidigt som hennes värld vänds upp och ner måste hon bestämma vem hon kan lita på.

Anna Eidem är en författare av både skönlitteratur och manus för teater och film. Hon har även arbetat med filmproduktion, och som skådespelare.

'Den dömdas rop' är en spänningsfylld romanserie i två delar om svek, girighet och farliga begär. I serien följer vi privatspanarna Kristina Bergstrand och Simon Eriksson som rör sig mellan Göteborgs undre värld, småländsk idyll och glamourösa villor på Särö för att fånga en misstänkt seriemördare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone