Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tillbaka till fabriksinställning: Betraktelser ur en resa från utmattning och depression, till glädje, livslust och frigörelse.
Isbn: 978-91-7785-267-4
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Tillbaka till fabriksinställning: Betraktelser ur en resa från utmattning och depression, till glädje, livslust och frigörelse.

Att utvecklas som människa är är också att skala ned för att komma närmare sig själv; att göra sig av med osunda krav och föreställningar — om oss själva och andra — för att på så sätt börja leva så som vi verkligen vill leva. Tillbaka till fabriksinställning bjuder på betraktelser ur en resa från depression, utmattning och sorg, till glädje, frigörelse och en nyvunnen och ännu starkare livslust. Det är en resa om ett sökande efter det sanna jaget. Och om vad som händer när man rannsakar sig själv från alla givna regler och sanningar. De korta berättelserna (som kan läsas enskilt eller i följd) kretsar kring känslor, stämningar och insikter som tillsammans illustrerar det som är svårt att förklara. Om det enkla i allt det svåra. Om det vackra i allt det fula. Och om livet - i en ask.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone