Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Borta bäst?
Isbn: 978-87-1178-166-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
9-12 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: juli 2017
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 1 timme 23 minuter

Ljudbok

Borta bäst?

Emma måste flytta till en ny, stor stad. Där bor de i en lägenhet i ett höghus. Hon kommer vara helt ensam under sommarlovet. Utan sina kompisar. Och hon och hennes pojkvän tvingas vara ihop på distans. Emma undrar vad han gör när hon inte är där. För att få tiden att gå lär hon sig spela piano. Men pianoläraren verkar också vara ensam.

Lotta Löfgren-Mårtenson är född 6 november 1961 i Karlstad, Värmland. Hon är professor i hälsa och samhälle med inriktning sexologi och sexualitetsstudier på Malmö högskola. När hon inte arbetar på högskolan eller föreläser om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning skriver hon ungdomsböcker som är lättlästa men med tyngd.

Lotta Löfgren-Mårtenson (1961-) är en svensk författare och professor i hälsa och samhälle från Värmland. Som professor är hon inriktad på sexologi och sexualitetsstudier, men hon föreläser även om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning. 2007 debuterade hon som författare och har sedan dess skrivit ett antal lättlästa romaner för ungdomar, däribland Emma-serien som består av fem böcker.

Böckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone