Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lex Katarina
Isbn: 978-87-1179-593-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 8 timmar 31 minuter

Ljudbok

Lex Katarina

Utifrån verkar Katarinas liv perfekt. Hon är en kvinna mitt i livet med en framgångsrik karriär och ett lyckligt familjeliv. Ändå är det någonting som skaver. Den mentala "Att göra-listan" tar aldrig slut och hur hon än gör så räcker tiden aldrig till.

En dag mitt under ett viktigt jobbmöte ringer plötsligt hennes mamma. Hon har gått vilse och vet inte hur hon ska ta sig hem. Katarina förstår inte vad som har hänt, hennes mamma som alltid brukar vara så ordningsam och ha koll på allt. Snart märker hon att det är något som inte står rätt till. Men hur ska hon, som redan har alldeles för mycket att göra, helt plötsligt få tid till att ta hand om sin egen mamma?

Lex Katarina är en roman som handlar om skulden, otillräckligheten och kärleken i relationen mellan en dotter och en åldrande och sjuk förälder.

Boken har en fristående uppföljare i Kantstötta porslinsugglors paradorkester.



Maria Estling Vannestål arbetar som författare, föreläsare och cirkelledare med fokus på utveckling, livskvalitet och hållbarhet. Hon har skrivit två romaner och en barnbok med anhörigtema, Lex Katarina, Kantstötta porslinsugglors paradorkester och Lovis Ansjovis och glömskan.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone