Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lotta 21 - Vilken vals, Lotta!
Isbn: 978-91-3217-280-9
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2017

E-bok

Lotta 21 - Vilken vals, Lotta!

Det är Lottas och Giggis sista termin på högstadiet och julen närmar sig med stormsteg! Tyvärr har Lotta många att ge julklappar till men just inga pengar att köpa julklappar för. Hon och Giggi bestämmer sig därför för att göra egna julklappar till sin familj, vilket kanske tar mer tid än de tänkt sig.

När deras klasskamrat Mick försöker rekrytera dem till ett nytt projekt säger de därför först nej. Men så går det som det brukar gå när Mick är inblandad. Plötsligt är de båda inblandade i planeringen av en bal, genom vilken de ska få in tillräckligt mycket pengar för att rädda en fin gammal byggnad som annars skulle rivas. Lotta ska nu helt plötsligt även vara pepparkaksgumma och sälja pepparkakor på balen!

Även Paul, som Lotta är kär i, kommer kunna vara med på balen. Tyvärr kommer Viveka också. Viveka som är äldre än Lotta och lika kär i Paul som hon. Som vanligt går det illa när de tre är på samma ställe samtidigt.

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone