Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lotta 20 - Var glad, Lotta!
Isbn: 978-91-3217-276-2
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2017

E-bok

Lotta 20 - Var glad, Lotta!

Lotta har precis börjat en ny termin och precis som vanligt startar hon den fylld av goda föresatser. Det här året, hennes sista i grundskolan, ska hon minsann vara en riktig mönsterelev. Redan första dagen försöker hennes klasskompis, Mick, värva henne till sitt senaste projekt men hon säger hårdnackat nej. Några dagar senare får hon ett brev från sin vän i Wien, Vio. Lockige Fridolf, Lottas klassföreståndare, har blivit hennes stora idol efter att de träffade honom i Wien under sommarlovet. Nu tigger och ber hon Lotta att hon ska ta ett kort av honom och skicka det till henne.

Lotta lyckas få tag i en kamera, men att ta kort på någon i hemlighet visar sig bli en utmaning och det ena leder till det andra och innan Lotta vet ordet av är hon mycket inblandad i Micks senaste projekt, tidningen Camp.

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone