Hoppa till innehållet
Omslagsbild för FILMQUIZ
Isbn: 978-91-8739-776-9
Förlag: Nicotext
Kategori:
Konst, musik, teater, film Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: februari 2017

E-bok

FILMQUIZ

EBOK, PDF-format

<a href="https://www.adlibris.com/se/bok/ett-filmspel-9789186283209">Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!</a><br><a href="https://www.bokus.com/bok/9789186283209/ett-filmspel//">Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!</a>

FilmQuiz: lika kul som bio!


Att ha koll på sin populärkultur, som musik, bloggar, böcker och såklart film är en självklarhet för många. I själva verket kan man mäta hur viktig en person är genom hur bra koll man har.

Förr i tiden användes kunskap om naturen och vetenskapen för att imponera på bordsgrannen, men idag är det dock populärkultur som rular. Visste du att Madonnas nya är regisserad av han Tommy förresten, skjortan hon har på sig i videon är från ... 

Detta spel utmanar din kunskap om film genom 500 underhållande frågor, i sex spännande kategorier: citat, festivaler & priser, karaktärer, popcorn, skådespelare och svensk film. Hollywood blandas med Trollywood och Bollywood, med Bratpack och Fratpack, Oscarsgalor med Cannes och Stockholm Filmfestival. Det är knepigt, knivigt och underhållande, även om du råkar heta Brad Pitt.

Kategorier:
Citat
Festivaler & Priser
Karaktärer
Skådespelare
Svensk film
Popcorn (blandat)

Om spelet i media:
"Snyggt designat frågespel med frågor ur filmens värld (...) svårighetsgraden på frågorna är väl avvägda så att alla kan vara med."
Svenska Dagbladet, 8 december 2010


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone