Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Beppe testar! 15 godisexperiment
Isbn: 978-91-6389-486-2
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok

Beppe testar! 15 godisexperiment

Beppe Singer älskar att experimentera och här går han loss på lördagsgodiset. Resultatet blir en kladdig röra och "Godiskollen" kommer garanterat att bli en positiv ögonöppnare för alla gottegrisar! Tips för en ovanlig dag hemma i köket: Testa att göra den glada marshmallow-gubben som växer, den törstiga geléråttan, ett läsklyft, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, fantastisk sockervaddsmagi eller var lite crazy och odla dina egna sockerträd!

I tidigare böcker har Beppe laborerat hemma i köket och gjort detektivexperiment. Nu har turen kommit till det (nästan) alla gillar: godis! Det blir inte pekpinnar och förmaningar utan en bok som går ut på att se vad godiset innehåller och vad som kan hända om man tillsätter något spännande som orsakar kemiska reaktioner. Som när man bubbeltestar sitt sura godis eller inte kan låta bli att upprepa mentosfontänen! Boken avslutas med ett Godiskollen-Quiz för smarta snaskare.

Beppe testar - 15 godisexperiment är Beppe Singers tredje bok, med foton av Åsa Liffner och instruktiva bilder av Kjell Thorsson. Läs också Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppe testar - 15 detektivexperiment eller pyssla med Beppes vetenskapspyssel och Beppes detektivpyssel.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone