Hoppa till innehållet
Omslagsbild för För mycket av allt
Isbn: 978-91-8842-915-5
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok

För mycket av allt

Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Från att ha nått botten har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.

Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter vill hon ge stöd och mod till andra. Dels genom att visa på att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar, dels genom att sprida insikten om att det faktiskt finns andra människor som kan nå och hjälpa en. Under 2016 håller Sanna föreläsningar om sina lärdomar under rubriken Från Tre kronor till fängelset där hon rakt och ärligt berättar om de slutsatser hon själv dragit av det hon gått igenom. Hon utelämnar ingen smärta och censurerar eller förskönar ingenting - vilket även kommer att bli en av bokens viktigaste framgångsfaktorer. Under 2017 planeras en föreställning som bygger vidare på föreläsningen.

Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet. Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.

OM FÖRFATTAREN

Sanna Bråding är en välkänd radioprofil, programledare och skådespelerska med en ovanligt snabb och framgångsrik karriär. Hon började som barnskådespelare i Tre Kronor och sedan följde till exempel ICA-reklamfilmer, Skeppsholmen och huvudrollen i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta. Hon varit programledare för Grammisgalan (2007) och ett antal populära radioprogram som Sommartoppen, Vakna! Med The Voice, Mix Megapol, P3 Star, P3 Osignat och nu senast Pira/Bråding i P3. Den här självbiografin är Sanna Brådings första bok.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone