Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De hatiska
Isbn: 978-91-7461-451-0
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2015

E-bok

De hatiska

Flera invånare i Loviken har bombarderats med otäcka hotelsebrev på nätet eller utsatts för kuslig förföljelse på annat sätt. En del av de anonyma angreppen är så grava att polisen kopplas in. Det ankommer på kriminalinspektörerna Carina Keller och Stig-Allan Jönsson att försöka spåra nättrollen, och de får snart skäl att fråga sig varifrån allt detta uppdämda hat kommer.
Poliserna kalkylerar realistiskt med risken för att något allvarligt kan inträffa, och en kväll görs så en fasansfull upptäckt i en ensligt belägen gränd.
Men har verkligen illdådet på bakgatan något med näthatet att göra? Keller och Jönsson ställs inför ett mystifierande fall med många bottnar och svart frustration.

De hatiska är den sjätte fristående delen om poliserna i den fiktiva storstaden Loviken. De tidigare titlarna är PariaClub KaraokeDominansDe tysta och minideckaren Fallet Martin Felt.

BJÖRN HELLBERG är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.

Pressröster om tidigare böcker i Loviken-serien:

"Björn Hellberg kommer att gå helt fri om någon instans i Sverige mot förmodan börjar bestraffa förflackningar av modersmålet."
Dan Kronqvist, Hufvudstadsbladet

"Att Hellberg är en av våra allra bästa deckarförfattare genom tiderna håller säkert de flesta som läser hans böcker i denna genre med om."
Göran Engström, Smålands-Tidningen

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone