Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Barfotaflickan
Isbn: 978-91-6424-257-0
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Barfotaflickan

Barnmorskan Cecilia Lunds liv har tagit en ny vändning. Hon fyller 40 och lever nu varannanveckasliv i egen lägenhet och har blivit rekryterad till en exklusiv förlossningsklinik i city. Barnen har blivit äldre och Cecilia satsar mer på sitt arbete.

En natt kommer en papperslös tiggarkvinna in på förlossningen. Hon föder en pojke men dagen efter försvinner hon spårlöst. Ingen vet vart hon tagit vägen och varför hon lämnat kvar sitt nyfödda barn.

Samtidigt sker en rad dramatiska händelser i Cecilias familj. Sonen Marcus drabbas, så även systern Maria. För Cecilia och Johns del väntar stora utmaningar i föräldraskapet.

Men trots stress och personliga vedermödor kan Cecilia inte få den försvunna mamman ur huvudet. Engagemanget i tiggarfrågan tar henne ut i offentlighetens ljus – och spåren efter kvinnan leder snart i en oväntad riktning.

Både privat och i sitt yrke stöter nu Cecilia på svåra frågor som rör människors värde. Hur mycket kostar egentligen ett liv – och är alla människor verkligen lika viktiga i ett samhälle där allt kallare vindar blåser?

Barfotaflickan är den efterlängtade åttonde delen i den populära romanserien om Cecilia Lund. De tidigare delarna heter Bedragen, Systerskap, Hittebarnet, Tigerkvinnan, Modershjärtat, Nattsländan och Blodssystrar.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone