Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Anna och den franska kyssen
Isbn: 978-91-7523-391-8
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: maj 2015
Uppläsare: Susanne Karlsson
Length: 9 timmar 46 minuter

Ljudbok

Anna och den franska kyssen

Anna har ett lyckligt liv i Atlanta. Hon har en lojal bästa kompis och är kär i sin arbetskamrat på biografen, som just har börjat återgälda hennes känslor.

Därför blir hon inte alls förtjust när hennes pappa bestämmer sig för att skicka i väg henne till Paris för att hon ska gå sitt sista skolår där. Men trots att hon inte kan ett ord franska lär Anna känna en del coola nya personer, inklusive den snygge Étienne St. Clair, som snabbt blir hennes bästa vän. Tyvärr är han upptagen och det kanske Anna också är Kommer ett år av romantiska nästan-stunder avslutas med den franska kyss hon har väntat på?

STEPHANIE PERKINS är en internationellt storsäljande amerikansk författare, med flera titlar på New York Times bestsellerlista. Hon har alltid arbetat med böcker: först som bokhandlare, därefter som bibliotekarie, och nu som romanförfattare. Anna och den franska kyssen är hennes debutroman, som bland annat blev vald till en av Årets bästa tonårsböcker av NPR och nominerades till en Cybils Award för Bästa ungdomsroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone