Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer
Isbn: 978-91-7569-759-8
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer

Nyutgåva av Swinging Memories - Ett Swingerspars Memoarer.

Efter tvivel och en smula vånda beslutar sig Susanne och Joakim för att utforska en vit fläck på deras sexuella karta - swingersvärldens vidsträckta domäner.

Berättelsen bygger på memoarer som stöpts om till en lustfylld och lättsam roman. Författarnas alter ego tar med läsaren på en resa in i swingersvärlden, från deras svajiga start fram tills idag, cirka tio år senare. En ny värd öppnar sig där kvinnlig och manlig sexualitet möts och förenas i en vällustig, livsbejakande smältdegel.
Fokus ligger mestadels på deras sexuella utsvävningar men emellanåt flimrar ändå vardagen förbi mellan sexfester och möten med kåta medresenärer. Men naturligtvis, allt är inte frid och fröjd, dispyter och motsättningar existerar även i deras nyupptäckta värld. Det positiva överväger dock, inte minst tack vare de sociala kontakterna som när de är som bäst utvecklas till djup vänskap.
Öppenhjärtligt skildras allt från klubbesök till privata fester och naturligtvis får även läsaren ta del av deras upplevelser i swingersvärldens okrönta huvudstad, Cap d’Agde.

Med sina målande beskrivningar fungerar boken som en guide för wannabees, noviser får en glimt av swingersvärlden och erfarna swingers kan på många ställen le igenkännande.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone