Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den osynlige mannen från Salem
Isbn: 978-91-6423-298-4
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2014
Uppläsare: Nicklas Engdahl
Length: 9 timmar 29 minuter

Ljudbok

Den osynlige mannen från Salem

Det är slutet på sommaren och en ung kvinna hittas skjuten till döds i ett härbärge för Stockholms hemlösa. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna.

Nästan tjugo år tidigare, under sin uppväxt i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. Och i skuggorna skymtar någon som kommer att förändra allt.

Det är slutet på sommaren och i utkanterna av Stockholm börjar sökandet efter en gärningsman, där varje steg framåt endast leder längre in i en labyrint, skapad av någon som inte går att fånga.

Christoffer Carlsson är författare och kriminolog, detta är hans tredje roman och den första i en planerad serie om polisen Leo Junker.

”Trots sin ålder har unge Carlsson åstadkommit en bladvändare som är både välskriven och begåvat hopkommen. Där finns lite av Stieg Larsson, Jens Lapidus och Jo Nesbö men mest av Carlsson själv och nästa gång det blir dags har han redan försäkrat sig om åtminstone en läsare. ” Leif GW Persson, Expressen


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone