Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Underbar och älskad av alla
Isbn: 978-91-6423-060-7
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Martina Haag
Length: 5 timmar 6 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Underbar och älskad av alla

Det här året ska gå i segerhuvans tecken!
Nu är det min tur! Jag har faktiskt kapacitet till att leva ett mycket innehållsrikare liv. I år slår jag äntligen igenom som skådis, får gigantiska filmroller och en fantastisk pojkvän! Det ska bli så härligt att pusta ut i den vita limon som kör mig mellan prisutdelningarna – underbar och älskad av alla.

Men vänta nu. Jag bor i världens minsta lägenhet. Allt i min garderob är från 1993. Och på jobbet åker jag runt med Filuren och Löken i en rutten folkabuss och rappar om fortplantning för otacksamma skolbarn. Nej, nu får jag sluta negga: Vem vet, man kanske blir upptäckt? (Eller hur, det är ju jävligt stor chans att Colin Nutley sticker upp huvudet mitt i publiken när vi spelar för förstaklassarna i Gustavsbergsskolan.)

Det är något som inte stämmer i Isabella Eklövs liv. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.

Martina Haags första bok, krönikesamlingen Hemma hos Martina kom ut 2004. Den blev snabbt en försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och recensenter. Martina Haag skriver krönikor i tidningen mama och Aftonbladet. Hon arbetar också som skådespelare. Underbar och älskad av alla är hennes första roman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone