Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Judaskyssen
Isbn: 978-91-6424-148-1
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Judaskyssen

Innerst inne anade konstläraren Ursula Olesen hela tiden att det var för bra för att vara sant: den snygge Jakob kunde omöjligt hysa äkta känslor för henne. Men efter ett halvår i lyckorus vågade hon börja tro på kärleken. De tillbringade natt som dag tillsammans och målade upp storslagna planer för sin gemensamma framtid.

Så en dag var Jakob borta. Spårlöst försvunnen. Hennes bankkonton var tömda. I ren förtvivlan försöker Ursula ta sitt liv. Men verkligheten tvingar henne tillbaka, nu krävs handlingskraft. En medelålders kvinna vill dock kontakta polisen och anmäla en solochvårare, det känns förödmjukande, för naivt. I stället kontaktar Ursula en elevs pappa, Dan Sommerdahl, med hans hjälp vill hon spåra Jakob och få tillbaka det han stulit. Diskret.

Vem är egentligen Jakob Heurlin? Kvinnor över hela landet vittnar om samma sak, en ung man som har lyckats lura av dem enorma summor. Hur finner han sina offer och vad är det som driver honom? Dan Sommerdahl förstår att den till synes banala historien har många mörka sidor och det är inte helt ofarligt att jobba sig in mot dess kärna...

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone